X
Ayın Fırsatı
Ürünün Fiyatı 6.938,78 TL
Kısa Süreliğine 4.857,14 TL
Süre Bitmeden Sipariş Ver
 
 
 
 
Ayın Fırsatı
Ürünün Fiyatı 5.414,21 TL
Kısa Süreliğine 2.707,10 TL
Süre Bitmeden Sipariş Ver
 
 
 
 
Ayın Fırsatı
Ürünün Fiyatı 5.502,72 TL
Kısa Süreliğine 2.751,36 TL
Süre Bitmeden Sipariş Ver
 
 
 
 
Ayın Fırsatı
Ürünün Fiyatı 1.470,78 TL
Kısa Süreliğine 1.029,55 TL
Süre Bitmeden Sipariş Ver
 
 
 
 
Ayın Fırsatı
Ürünün Fiyatı 14.736,84 TL
Kısa Süreliğine 7.368,42 TL
Süre Bitmeden Sipariş Ver
 
 
 
 
Ayın Fırsatı
Ürünün Fiyatı 1.768,57 TL
Kısa Süreliğine 1.238,00 TL
Süre Bitmeden Sipariş Ver
 
 
 
 
Ayın Fırsatı
Ürünün Fiyatı 3.945,58 TL
Kısa Süreliğine 2.761,90 TL
Süre Bitmeden Sipariş Ver
 
 
 
 
Ayın Fırsatı
Ürünün Fiyatı 7.292,23 TL
Kısa Süreliğine 3.646,12 TL
Süre Bitmeden Sipariş Ver
 
 
 
 

Sana Özel Seçimler

ÖNE ÇIKAN KATEGORİLER!

Ruum Store'da Çok Satanlar!

Ruum Store Dünyasına Hoş Geldiniz!

Online Mobilya ve ev yaşam mağazası olan Ruum Store, sıfırdan ev kuranlara ya da yaşam alanlarına taze bir soluk kazandırmak isteyenlere şık ve ekonomik bir koleksiyon sunuyor. Modüler Mobilya konusunda aranan kalite, fonksiyonellik ve uygun fiyat gibi ölçütleri optimum derecede sağlayan Ruum Store, şık tasarımları işlevsellikle harmanlayarak %100 memnuniyet odaklı bir hizmeti benimsiyor. Ayrıca klişe tasarımlardan uzak bir imaj çizerek, sıradan evleri sıcak bir yuvaya çevirecek tüm detayları barındırıyor. Üstelik zengin ürün çeşitliliği sayesinde evinizde kendi karakteristik özelliklerinizi de yansıtabiliyorsunuz.

Sıradanlıktan Uzak Bir Dekorasyon İçin…

Nispeten daha dar alanlar için işlevsel seçeneklere imza atan Ruum Store, geniş ürün yelpazesiyle ve farklı renk alternatifleriyle kendi tarzınızı bulunduğunuz ortama yansıtmanızı amaçlıyor. Dekorasyon zevkinizi gösteren ve karakterinizi vurgulayan mobilyalar arasında kendinizi daha iyi hissedebilmeniz de mümkün.

Elbette mobilyalarımızda her şey görselle sınırlı değil. Nitelikli malzeme kullanımına değer veren firmamız, gerekli sağlık standartlarını karşılayan materyalleri kullanmaya özen gösteriyor. Dayanıklılık anlamında tüm ihtiyaçlara cevap veren nitelikli ham maddeler, kanserojen içermeyen boyalarla ve zararsız cilalarla renklendiriliyor. Sağlam bir işçilikle üretilen her ürünümüzde itinalı bir imalat süreci söz konusu.

Modern Tasarımlarla Süslü Oturma Odası Modelleri

Beğendiğiniz renkler ve stiller çerçevesinde şekillenmiş bir oturma odası için aradığınız bütün modelleri kategori altında listeliyoruz. Oturma odanızı kişiselleştiren TV Ünitesi Modelleri, sehpalar, konsol çeşitleri ve raf sistemleri uygun fiyatlarıyla kategoride kendine yer buluyor.

İdealinizdeki Yatak Odası

Detaylarında konforun ve işlevselliğin saklı olduğu nitelikli mobilyalar yatak odası kategorimizde beğeninize sunuluyor. Komodin Modelleri, şifonyerler ve karyolaların boy gösterdiği kategorimizde çeşit çeşit renkler göze çarpıyor.

Fonksiyonel Çalışma Odası Mobilyaları

İçinize sinen dekorasyonları oluşturan ve huzurlu bir çalışma sahası sağlayan seçkin mobilyalar da Ruum Store’da! İşlevsel özellikleriyle aradıklarınızı kolayca bulmanızı sağlayan çok amaçlı Kitaplık Modellerinin yanı sıra çalışma masası, ofis sandalyesi ya da ayak yükseltici gibi ürünleri online olarak Çalışma Odası kategorimizden inceleyebilirsiniz.

Antre Mobilyaları ve Kullanışlı Dolaplar

Evin tarzıyla ilgili ipuçları veren ve tüm dekorasyona uyum sağlayan antre mobilyaları hakkında ideal seçenekleri Ruum Store koleksiyonunda bulabilirsiniz. Tüm tekstil ürünlerinin sağlıklı bir şekilde depolanmasını sağlayan Gardırop Modelleri, dağınıklığı önleyen portmantolar, evlerin olmazsa olmazı ayakkabılıklar, askılıklar ve Çok Amaçlı Dolap Modelleri hol ve antreler için sunduğumuz seçeneklerden birkaçı.

Mutfak ve Banyo Mobilyaları Deyince…

Banyo ya da mutfak konusunda sanırız herkesin ortak isteği düzenin sağlanması. Özellikle mutfaklarda hareket özgürlüğünü kısıtlamayan bir dekorasyonla daha verimli işlere imza atılabilir. Bu anlayışla oluşturduğumuz mutfak/banyo kategorimiz modern mutfak rafları, çeşit çeşit tezgâh organizeri ve fonksiyonel Banyo Dolabı Modelleri ile taçlanıyor.

Ev Tekstili

Dekorasyona küçük ama fark edilir dokunuşlar yapan tekstil ürünleri yaşam alanlarınızın stilini güçlendirmek için etkili bir seçenek. Ruum Store dünyasında listelenen pikeler, Nevresim Takımları, kırlentler ve yatak örtüsü çeşitleri odalarınızda ferah bir atmosfer yaratmanın estetik yolunu gösteriyor.

Dekorasyon ve Aydınlatma Ürünleri

Odalarınızın şıklık dozunu arttıran ve onlara karakteristik tınılar ekleyen dekorasyon ürünleri Ruum Store’da sizi bekleyen bir diğer kategori. Masa üstü biblolar, Duvar Saatleri ve duvar dekorları ile donatılan kategorimiz içinde mobilyalarınıza eşlik eden aydınlatma ürünlerini de görebilirsiniz.

Kusursuz bir Online Mobilya Alışverişi

Ruumstore.com’da özel bir stile hayat veren mobilyalar ve estetik dekorasyon ürünleri nitelikli bir alışverişle kullanıcıya ulaşıyor. İşlevselliği ve estetik tasarımları aynı potada eriten Ruum Store’da uygun fiyat politikaları da dikkati çeken en büyük detaylardan. Kampanyalı fiyatlar, kaliteli ürünler, güler yüzlü hizmet ve hızlı kargo gibi konularda da mükemmel bir online alışveriş deneyimine sizleri davet eden Ruum Store, pratik ve ulaşılabilir çözümlerin adresi…

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.