{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "Homepage" }
{ "type": "gtmStart" }
Hardy Koltuk Takımı
Yepyeni Bir Kelebek Şıklığı
Hardy: Evinize Doğal, Etkileyici ve Güçlü bir Dokunuş.
Hardy koleksiyonu, farklı ahşap tonları ve siyah metal detaylarla rustik ve endüstriyel tarzı bir araya getiriyor. Ahşabın dokusunu ve marküteri sanatını tüm doğallığıyla hissettirirken evlere aynı zamanda cool ve güçlü bir görünüm katar. Doğallığı destekleyen kumaşlarıyla Hardy koleksiyonu, uyum ve ahenkle özgün stilini evinize yansıtır.
Hardy Koltuk Takımı Hardy Koltuk Takımı
Martha Koltuk Takımı
Zarif Tasarımı, Zamansız Çizgileri ile Martha Koltuk Takımı
Retro ile modern tarzın buluştuğu tasarım anlayışıyla dikkat çeken Martha Koltuk Takımı, takla atan sırt mekanizması ile yatak olabilen yapısıyla evlerde pratik kullanım sağlıyor. Yerden yüksek ayaklarıyla ev temizliğini kolaylaştıran Martha Koltuk Takımı, Farklı kumaş seçenekleri ile Evinize Yepyeni Bir Kelebek Şıklığı getiriyor.
Martha Koltuk Takımı Martha Koltuk Takımı
Grove Modüler Köşe Koltuk
Zarafetin Adresi: Grove Modüler Köşe Koltuk
Grove Modüler Köşe Koltuk, beğenilere hitap eden seçkin kumaş ve ahşap ayak kullanımıyla dikkat çeker. sünger ve zigzag yay uygulaması ile konfor ve dayanıklılık sağlanırken, entegre kol minderleri ekstra rahatlık sunar. Yonga levha ve masif ahşap iskeleti, sağlam bir yapı sunarken, beş modülden oluşan tasarım, evinizin her köşesine zarif bir dokunuş katar.
Grove Modüler Köşe Koltuk Grove Modüler Köşe Koltuk
Eva Koltuk Takımı
Modern Tarz ve Ekstra Konfor: Eva Koltuk Takımı
Estetik ve konfor bir arada! Eva Koltuk Takımı, modern tarzı, zarif çizgileri, rahat yapısı ile dikkat çeker. Oval kol ve sırt yapısıyla tekli, ikili ve üçlü koltuktan oluşur. Ekstra dolgulu ve özgün desenli kumaşlarıyla evlerde pozitif bir atmosfer oluşturur. Krem ve somon renkli kumaş kombinasyonunun yanı sıra berjerde kullanılan özel desenli kumaşla da farklılık sunar. Üçlü modülünde bulunan mekanizma sayesinde sırtı geriye kayabilmekte ve aynı zamanda içinde depolama alanı sağlar.
Eva Koltuk Takımı Eva Koltuk Takımı
Bolivya Köşe Koltuk
Bolivya Köşe Koltuk
Hygge Felsefesini Evine Taşı Mutluluğun anahtarı Hygge felsefesi ile tasarlanmış Bolivya Köşe Koltuk…Ruhun sıcak hissetmesi ve samimi ortamlar yaratmak anlamlarına gelen Hygee; Bolivya Köşe Koltuk’un yaşam alanınıza nasıl bir etki edeceğini tanımlanır. Kaliteli sade bir yaşam, hoş kokulu ve sıcacık bir ev, uzun keyifli sohbetler için tasarlanmış Bolivya Köşe Koltuk ruhunuza ve evinize iyi gelecek.
Bolivya Köşe Koltuk Bolivya Köşe Koltuk
Lionte Koltuk Takımı
Modern Konfor: Lionte Koltuk Takımı
Lionte Koltuk Takımı, fonksiyonellik ve sadelik bir araya gelerek, şıklık ve kullanışlılığı bir arada sunar. Lionte İkili ve Üçlü Koltuklar, sırtları iki parça halinde kayma mekanizmasıyla donatılmıştır, böylece daha geniş oturma alanı sağlayabilir ve gerektiğinde yatak olarak kullanılabilir. Ayrıca, kollarında bulunan kayma ve açı değiştirme mekanizması da kullanıcılara ekstra konfor sunar. Özel dokuma kumaşı ve ergonomik yapısıyla dikkat çeken Lionte Berjer, özel sırt dolgusuyla ekstra rahatlık sunmaktadır. Lionte Koltuklar, farklı renk seçenekleriyle kişisel tarzınızı yansıtmanıza olanak tanır.
Lionte Koltuk Takımı Lionte Koltuk Takımı
Lora Koltuk Takımı
Minimalist Şıklık ve Fonksiyonellik: Lora Koltuk Takımı
Minimal çizgileriyle dikkat çeken Lora Koltuk Takımı, zarif hatları ve soft renkleriyle evinizin şıklığını tamamlar. Üçlü koltuk, ikili koltuk ve berjerden oluşan Lora Koltuk Takımı, keten dokulu kumaş seçenekleriyle, kendi tarzınızı yansıtmanıza olanak sağlar. Üçlü modül, ters makas mekanizması ile yatak olabilme özelliğine sahiptir.
Lora Koltuk Takımı Lora Koltuk Takımı
Pebble Modüler Köşe Koltuk
Rahatlık ve Modernlik: Pebble Modüler Köşe Koltuk
Sakinlik ve modernliği çizgilerine yansıtan Pebble Modüler Köşe Koltuk, krem tonlarının ferahlığı ve şönil dokunun yumuşaklığını bir arada tutar. Özgün formu ve fonksiyonel detayları Kelebek çizgisiyle buluşturan koltuk, yaşam alanlarını daha konforlu ve kişisel hale getirmek isteyenler için güçlü bir tasarım sunar.
Pebble Modüler Köşe Koltuk Pebble Modüler Köşe Koltuk
Soffice Koltuk Takımı
Minimalist Zarafet ve Doğal Konfor: Soffice Köşe Koltuk
Doğanın dingin yapısından esinlenilerek tasarlanan Soffice Köşe Koltuk, minimal tasarımıyla dikkat çeker. Farklı renklerdeki kumaş alternatifleriyle sunulan Soffice Köşe Koltuk, geniş oturum alanı ve rahat döşemesiyle, şıklığı ve konforu yaşamınıza katar.
Soffice Koltuk Takımı Soffice Koltuk Takımı
Lovisa  Koltuk Takımı
İskandinav Konfor ve Estetik: Lovisa Koleksiyonu
İskandinav stilinin yansımalarını taşıyan Lovisa Koleksiyonu, soft meşe rengi ve minimal tasarımıyla dikkat çekiyor. Doğal ahşabın soft yapısı ile doğal renkleri birleştiren Lovisa Koleksiyonu, yuvarlatılmış köşe hatlarıyla, ekstra güvenlik sunar. Lovisa Koleksiyonu, ergonomik oturma modülleri, geniş iç hacimli dolapları, rahat döşemeleri ve özel dokuma kumaşlarıyla, hem hayatınızı güzelleştirecek hem de konforunuzu artıracak.
Lovisa  Koltuk Takımı Lovisa  Koltuk Takımı
Noira Koltuk Takımı
Zarif Retro Stil ve Ergonomik Konfor: Noira Koltuk Takımı
Retro tarzından ilham alan Noira Koltuk Takımı, zarif çizgileri, rahat yapısı ve uygun fiyatıyla dikkat çeker. Zamansız çizgileriyle göz kamaştıran Noira Koltuk Takımı, tekli, ikili ve üçlü koltuktan oluşuyor. Yumuşak tuşeli ve kendinden desenli kumaşlarıyla ekstra konfor ve estetik sunarken, etnik desenli kırlentlerle evlerde harika bir enerji yaratır
Noira Koltuk Takımı Noira Koltuk Takımı