Tatilsitesi.com Acente Girişi
Kullanıcı Adınız
Parola
Sizi Arayalım
Sizi aramamız için lütfen numaranızı bırakınız.
*Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İsim & Soyisim*
Telefon Numaranız*
E-mail Adresi*
Ne Zaman Arayalım
Otel Konseptleri
Tatilsitesi ile Dünyayı Keşfet
Popüler destinasyonlarımız ile tatilinizi keyfe dönüştürün
Tıklayın Biz Sizi Arayalım
Hafta içi : 09.30 - 22.00
Cumartesi : 10:00 - 22:00
Pazar : 10.00 - 18.00
Tatil Sitesi Güvenilir Mi?

Tatil Sitesi.com 18 yıldır faaliyet gösteren bir marka olup, T.C Turizm Bakanlığı Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’ne bağlı 8194 Numaralı belgesi ile kayıtlıdır. Son 3 yılda 45 milyon üzeri kullanıcı tarafından ziyaret edilen web sitemizde 420 binin üzerinde misafirimizin tatil planlarını oluşturmanın gururu içerisindeyiz. Kalite Belgelerimiz, Markalarımız, İş Ortaklarımızı ve daha fazlasını görüntüleyebilirsiniz.

Erken Rezervasyon Kıbrıs Otelleri

Otel + Uçak + Transfer her şey dahil kıbrıs otelleri uygun fiyat garantisiyle sizleri bekliyor.

Kıbrıs Konseptleri

Kıbrıs da bulunan oteller çeşitli konseptlerde hizmet vermektedir. Ultra herşey dahil, herşey dahil, tam pansiyon plus ve yarım pansiyon konseptleri sunulmakta olup, misafirlerin en popüler seçimlerinden olan ultra herşey dahil konsepti ile kıbrıs otelleri unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. Herşey dahil kıbrıs otelleri uygun fiyat seçenekleri ve otel uçak transfer paketleri ile sizleri bekliyor.

Kıbrıs Otel Fiyatları

Her bütçeye uygun tatil seçenekleri sunan kıbrıs otelleri fiyat olarak geniş bir aralığa sahiptir. Vize ya da pasaporta ihtiyaç duymadan seyahat edilebildiği için yılın her dönemi yoğun talep gören Kıbrıs; fiyat ve performans açısından yoğun talep görmektedir. Kıbrıs’da dönemsel olarak çeşitli kampanya ve fırsatlar bulunmaktadır. 

Kıbrıs da Yılbaşı

Kıbrıs yılbaşı otelleri, yeni yıla girerken ünlü sanatçılar sahne programlarıyla misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatır. Yılbaşı etkinlikleri kıbrıs da bir çok otelde bulunur ve genellikle bu konsept dahilinde ekstra bir ücret ödemeden yiyecek/içecek dahil konaklayabilirsiniz. Erken rezervasyon yaparak uygun fiyatlarla yılbaşını Kıbrıs'da geçirebilirsiniz.

Kıbrıs Turları

Otel + Uçak + Transfer herşey dahil kıbrıs turları mı arıyorsunuz? Kıbrıs turları için uçak ve transfer hizmeti aramanıza gerek yok. Rezervasyonunuzu bizden otel uçak ve transfer dahil olarak yaptırabilirsiniz. En lüks otellerde, online ödemelerde indirim fırsatlarını kaçırmayın.