1V1Y.COM Nisan'da 25 TL daha avantajlı

30-04-2016

1V1Y.COM Nisan’da 25 TL daha avantajlı kampanyası başladı. Yukarıda yazan “TIKLA VE KAMPANYAYA GİT” linkinden ulaşıp en güncel detaylarını okuyabileceğiniz bu kampanyaya katılım ücretsiz. Herhangi bir indirim kuponu, kupon kodu veya hediye çeki de gerektirmiyor. Axess’e özel 1V1Y.COM’da 01-30 Nisan 2016 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 175 TL ve üzeri alışverişinize 25 TL chip-para hediye. Kampanya başka kampanyalarla birleşmeyebiliyor. Acele eden kampanyayı yakalıyor. Keyif dolu alışverişler dileriz.

Kampanya detayları:

Kampanya kapsamında 01-30 Nisan 2016 tarihleri arasında, 1V1Y.com web sitesinde geçerlidir.

1V1Y.COM sitesi üzerinden tek seferde yapılacak 175 TL ve üzeri işlemlerde 25 TL chip-para hediye edilecektir.

Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez chip-para kazanma hakkına sahiptir.

Kampanya katılımı için kayıt gerekmemektedir.

Kazanılan chip-para’ların son kullanma tarihi 15 Mayıs 2016’dir. Kullanılmayan chip-para’lar 16 Mayıs 2016 tarihi itibari ile geri alınacaktır.

Kazanılan chip-para’lar aynı gün karta yansıyacaktır.

Kampanyadan Axess, Wings, Free ve sanal kartlar faydalanacaktır. Kampanyaya Neo, Bank’O Card Axess ve ticari kartlar dahil değildir.

Kampanya süresince, kampanya koşularının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir.

İptal ve iade işlemleri dikkate alınacaktır.

Yasal Mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, bireysel kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi dokuz ayı geçemez. Kuyumla ilgili harcamalarda bu süre dört ay, beyaz eşya ve mobilya ile eğitim ve öğrenim ücretine ilişkin harcamalarda ise bu süre on iki ay olarak uygulanır. Kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek telekomünikasyonla ilgili harcamalarda ve yemek, gıda, akaryakıt ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Tüm 1V1Y indirim kuponu, kupon kodu ve kampanya haberleri için burayı TIKLAYINIZ.